Partytent

Maak indruk op uw gasten met tenten van A&K partyverhuur. In ons assortiment zowel de partytent, pagodetent als de stretchtent.

Voor de afmetingen en de prijzen zie onderstaande tabel.

Partytenten, niet brandvertragend, prijs excl. opzetten en afbreken. Prijs incl btw
Vouwtent 3 x 3 meter € 39,50
Partytent 3 x 6 meter € 55,00
Partytent 4 x 4 meter € 49,00
Partytent 4 x 6 meter € 65,00
Partytent 4 x 8 meter € 75,00
Partytent 4 x 10 meter € 95,00
   
Partytenten, brandvertragend + certificaat, excl opzetten en afbreken.
Prijs incl btw
Partytent 4 x 8 meter € 105,00
Partytent 4 x 10 meter € 125,00
Partytent 6 x 12 meter inclusief opzetten en afbreken € 450,00

 

De partytent is de meest gebruikte tent van allemaal voor de “kleinere feestjes. Gemakkelijk in de tuin, parkeerplaats of op straat te plaatsen en relatief goedkoop in huur vergeleken bij de stretchtent en pagodetent. Onze partytent is van een zeer stevige kwaliteit. Onze partytenten zijn zowel brandvertragend als niet brandvertragend te huur. Indien nodig kunt u een kopie certificaat van brandvertragendheid van de partytent meekrijgen. Zijn er minder dan 50 personen in de tent aanwezig dan heeft u meestal geen brandvertragende tent nodig. Dit scheelt echter per gemeente.

De partytent is de meest verhuurde tent onder de tenten en relatief goedkoop in huur.

De partytent is ideaal om uw huis of garage mee te verlengen of gewoon te gebruiken als feesttent. We hebben diverse maten te huur. De partytenten zijn in het midden minimaal 3,00 meter hoog en de zijkant van de partytent is 2 meter hoog. De partytent is geheel dicht te maken met zijschermen (worden bijgeleverd). De zijwanden van de lange zijde van de partytent bestaat uit ramen. De opening van de partytent is niet op elke gewenste plek te maken, als u dit aangeeft kunnen we andere afmetingen zijschermen meegeven cq meenemen (indien beschikbaar). De partytenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden middels een dakgoot, zo kunt u bijna iedere gewenste maat maken.

De partytenten zijn uitermate geschikt voor verjaardagen, bruiloften, buurt- en tuinfeesten of als tijdelijke overkapping. Gaat u klussen in huis en moet u tijdelijk uw spulletjes uit de woonkamer, keuken of slaapkamer hebben dan is het huren van een partytent de ideale oplossing.  De partytenten zijn ook te huur met een houten vloer (vlonders).

Hieronder een aantal voorbeelden.

 

De Stretchtent of flex-tent:

We bieden de volgende stretchtenten aan, de prijs is incl. btw en opzetten en afbreken:

Afmeting Kleur Prijs Prijs incl. vloer
10 x 10 meter Zand €   900,00 € 1190,00
10 x 12 meter Zwart € 1000,00 € 1350,00
10 x 15 meter Zand € 1250,00 € 1695,00
10 x 25 meter Zand € 2100,00 € 2800,00
10 x 30 meter Zand € 2400,00 € 3200,00

De stretchtent (ook wel flex-tent genoemd) is met haar veelzijdige  vormen, hoge flexibiliteit en aanzienlijke afmeting een graag geplaatste tent op o.a. bruiloften, bedrijfspresentaties, concerten, festivals, country-fairs of andere grote evenementen en maken een onvergetelijke indruk. De stretchtent is simpel en redelijk snel op te zetten. Bij het huren van een stretchtent creëert u gelijk een geweldige sfeer en de tent is ook een publiekstrekker. Omdat de stretchtent een  groot oppervlakte en flexibiliteit heeft, is de stretchtent ook naar eigen vorm en smaak in te richten en u kunt een groot aantal gasten kwijt. U huurt bij ons de de stretchtent met of zonder vlondervloer. De tenten zijn brandvertragend en voldoen aan de gestelde eisen. Indien nodig leveren we het certificaat erbij.

De stretchtent ademt een geweldige sfeer en is een echte publiekstrekker.

Hieronder een aantal voorbeelden.

 

Pagodetent:

We bieden de volgende pagodetenten aan. De prijs is incl btw en opzetten en afbreken.

Pagodetent 4 x 4 meter Niet brandvertragend € 150,00
Pagodetent 6 x 6 meter Niet brandvertragend € 250,00
Pagodetent 6 x 6 meter Brandvertragend € 350,00

 

De pagodetenten zorgen voor een mooie luxe uitstraling. De afmeting van de pagodetent  is 4 x 4 meter of 6 x 6 meter. De pagodetenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden, zodat er één grote tent ontstaat. Zoals al eerder gezegd zorgen de pagodetenten voor een chique en mooie uitstraling en aan elkaar gekoppeld heeft u een mooie doorloop zonder tussenpalen. De pagodetenten zijn uitermate geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en presentaties en de wat chiquere feesten. De pagodetent van 6 x 6 meter is zowel brandvertragend als niet brandvertragend leverbaar.

De pagodetent misstaat niet op uw feest door zijn chique en rustgevende uitstraling.

Onderstaand een aantal voorbeelden.