Pagodetent

Maak indruk op uw gasten met een pagodetent van A&K partyverhuur. In ons assortiment ook de partytent en de stretchtent.

Onderstaand een overzicht van de maten en de prijs. De prijs is incl btw, opzetten en afbreken.

Pagodetent 4 x 4 meter Niet brandvertragend € 150,00
Pagodetent 6 x 6 meter Niet brandvertragend € 250,00
Pagodetent 6 x 6 meter Brandvertragend € 350,00

Waarom een pagodetent huren?

De pagodetent is een sfeervolle tent met een luxe uitstraling door het hoge puntdak. Vanwege de compacte vorm is deze tent (bijna) overal inzetbaar. In ons assortiment hebben we afmeting van 4 x 4 meter en die van 6 x 6 meter.

De pagodetenten kunnen eindeloos gekoppeld worden tot de door u gewenste afmeting. Hierdoor ontstaat er 1 grote ruimte zonder tussenpalen. Deze tent wordt vaak ingezet tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten en presentaties, verjaardagen en festivals. Standaard worden 3 zijdes voorzien van zeilen met raam en 1 zijde van dichte zeil. Overigens is dit helemaal naar wens aan te passen en kunt u zelf bepalen of de zeilen er wel ingehangen moeten worden.

De tent wordt verankerd met grondpennen. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij de tent verankeren met betonnen tegels. De pagodetent van 6 x 6 meter is zowel brandvertragend als niet brandvertragend leverbaar. Indien nodig leveren we een certificaat erbij

De pagodetent misstaat niet op uw feest door zijn chique en rustgevende uitstraling.

Onderstaand een aantal voorbeelden.