Van feestartikelen tot complete feesten en evenementen

Weliswaar bent u bij ons op het juiste adres voor feestartikelen. Maar naast alleen de party-verhuur kunnen wij ook uw feest of evenement organiseren. Dat wil zeggen van A tot en met Z voor u regelen. We hebben inmiddels veel ervaring in de totale verzorging van bijvoorbeeld een bruiloft of evenement. Voorbeelden feesten te over zoals een bruiloft c.q. trouwerij, een verjaardag, een jubileum, een bedrijfspresentatie, een opening of zomaar een feest.

Binnenkort een feestje? maar ziet u er al berg tegenop om alles te regelen?

Wij nemen de zorgen, die bij het organiseren van een feest (bruiloft) komt, graag uit uw handen. Wij hebben alles in huis om er een geslaagde dag van te maken en verzorgen dit graag voor u. Ook het eten, het drinken en personeel kunnen we verzorgen. Wat we niet in huis hebben huren we bij. Het enige wat u zelf moet doen is de uitnodigingen te versturen/mailen (zelfs dat kunnen we voor u verzorgen) en te genieten (dat moet u inderdaad zelf doen :-)).

Bruiloft, verjaardag, jubilea of een zakelijk evenement: Wij organiseren het graag voor u of met u.

Wij werken veel met ons eigen party-artikelen en organiseren veel feesten en partijen in onze eigen tenten. Ten eerste is het voordeel van onze tenten, dat we bijna elk formaat kunnen creëren en de pagode-, party- en stretchtenten bijna overal te plaatsen zijn. Ten tweede bepaald u zelf wat de begin- en eindtijd is van uw feest. En ten derde heeft u geen last van het rookverbod. U bepaald zelf of en waar en gerookt wordt.

Heeft u niet de ruimte om een stretch-, pagode- of partytent te plaatsen dan kunnen we op zoek gaan naar een geschikte locatie en indien nodig kleden wij deze ruimte sfeervol aan.

Heeft u dus binnenkort iets te vieren, een evenement of zomaar zin in een feestje dan bent u bij ons op het juiste adres. Schroom niet en neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave. U zit dus nergens aan vast.

Wilt u een “gewoon” feest of een themafeest?
Ook daar kunnen we verzorgen. Niet alle thema’s hebben we in eigen beheer maar de feesten en thema’s die hieronder vernoemd staan kunnen wij direct voor u verzorgen. U kiest het feest of thema en wij kleden het geheel in stijl aan. Wilt u een ander thema geen probleem. Wij gaan voor u op zoek en zullen de beste partij voor u aanspreken. Uiteindelijk beslist u of u ermee akkoord gaat.
 
  • Bruiloft, jubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, etc.:

Is het niet heel erg aantrekkelijk om het feest lekker dicht bij huis te houden? U kunt aan het eind van de avond zo uw bed inkruipen zonder dat u nog achter het stuur hoeft of op zoek moet naar vervoer of een slaapplaats. Wij breken desnoods nog dezelfde avond de feesttent voor u af en ruimen de boel op. Wilt u nog lekker naborrelen in de feesttent of bijvoorbeeld de volgende ochtend nog ontbijten of lunchen dan doen wij het zodra u daar aan toe bent. U hoeft nergens naar om te kijken. Wij nemen voor u alle zorgen uit handen.

  • Apres ski of oktoberfeest:

Wat dacht u van een après ski feest, oktoberfeest?Op de speakers schalt “Anton aus Tirol” terwijl de bierpullen rijkelijk gevuld worden vanuit de apresskibar. Lekker met elkaar eten en drinken in een sfeervolle, warme omgeving.

  • Oranje, Hou van Holland, boeren- of karaokefeest:

Wat is er gezelliger dan met een groep enthousiaste mensen het Nederlands elftal (zowel de mannen als de vrouwen) naar de overwinning toejuichen? Of lekker smartlappen draaien en “hollandse” spelletjes spelen zoals hoefijzer werpen, strobaal werpen of een kruiwagenrace. Weer een heel ander feest is het karaokefeest. Wilt u weten of er zangtalent aanwezig is bij uw gasten? Dan is de karaokeset een echte aanrader!! Laat iedereen luidkeels meezingen met Marco Borsato of misschien ontdekt u wel een nieuwe André Hazes. Een aanrader voor een grandioos feest is om een jury samen te stellen zodat u the voice, X-factor, popstars of de Nikx-factor kunt naspelen.

  • Festivalfeest:

Je kunt je bruiloft, verjaardag, openingsfeest of jubileum ook  in festival sferen brengen. Heb je een geweldige locatie of gewoon je eigen tuin, parkeerplaats of magazijn? wij kunnen dit omtoveren tot een festivalterrein. Belangrijk bij dit festival thema is de beleving. Overal is wat te zien en te beleven. Naast de stretchtent waar het centrale feest plaatsvind creëren we allerlei mooi aangeklede plekjes waar je o.a. lekker kan eten, chillen op zitzakken of loungen op onze loungesets.

  • Westernfeest:

Pak uw cowboy hoed of indianentooi en feest zoals ze dat vroeger in het wilde westen deden. Wij kunnen uw feest locatie aankleden met onze saloon waar u heerlijk een pintje bier, een hotdog, popcorn of toch liever een whiskey haalt. Daarna laat u even zien hoe u de rodeostier temt, u in de roos schiet, uw bierpul wegschuift en u uw lasso werpt. Natuurlijk laat u ook uw kwaliteiten zien bij het hoefijzer gooien.  Dit is zomaar een greep uit de activiteiten die je doet tijdens het themafeest in Country en Western stijl. Je komt passend gekleed of je krijgt een cowboy hoed bij binnenkomst. ook kunnen wij de catering voor u verzorgen.