De saloon, après ski bar of de ijscokar, dat zijn echte blikvangers

Wilt u eens opvallen of een keer geheel iets anders? Kies de Saloon of de après ski bar dan weet u zeker dat u opvalt. Onderstaande feestartikelen zijn echte opvallers:

Onze blikvangers (eye-catchers zijn uniek en sfeerverhogend!
De Saloon:

Oftewel het Wilde westen. De saloon bestaat uit een mobiele “biertapwagen” die kan worden uitgebouwd tot een heuse saloon. De saloon valt echt op maar is ook heel goed te gebruiken bij intiemere feesten en partijen. Wilt u echt een eye-cather met gelijk een leuk thema dan is de Saloon zeker een aanrader. Want u kunt er gelijk een heel western activiteit van maken. Lekker broodjes bakken boven het kampvuur, hoefijzer werpen, een schiettent en een rodeostier erbij en uw feest is compleet. U hoeft natuurlijk de taps niet te gebruiken, kortom de saloon is ook zeer geschikt als verkoopwagen. Prijs op aanvraag.

De Après ski bar:

De andere kant van de saloon is de après ski bar, deze is zeer geschikt voor een oktoberfeesten of winterfeest zoals het après ski feest. De wagen heeft 2 aansluitingen voor het bier, een koeling en ruimte voor het bereiden van bijvoorbeeld een broodje worst met sauerkraut. Ook de après ski bar is een aanrader als u wilt opvallen. De après ski bar wordt nog verder uitgewerkt met ombouw. nadere informatie volgt te zijner tijd. De prijs is op aanvraag.

IJsco kar:

De ijskokar of tewel de ijskar of ijscokarfiets is een ideaal promotie item zowel  in de lente als in de zomer. Deze fiets valt echt op en hoe leuk is het om vanachter de ijscokar ijs te verkopen. Of bijvoorbeeld als werkgever het hardwerkende personeel te trakteren op een ijsje op een warme zomerdag.Ook op een evenement misstaat deze eye catcher niet. De ijscokar werkt op grote koelelementen die wel een dag bevroren blijven maar indien nodig kan er een vriezer bijgehuurd worden. De prijs voor de ijsckar is € 65,00 voor 1 dagdeel (4 uur) en € 100,00 voor een dag. De prijs is incl btw

Bar met achterwand:

Deze voorzetbar van steigerhout is demontabel dus bijna over te plaatsen. In de eerste plaats is het net een bar uit de kroeg maar nog veel belangrijker: Met deze bar brengt u de gezelligheid naar u toe. Vanachter deze bar kunt u namelijk een heerlijk koud biertje tappen of een lekker drankje uitserveren. Bovendien heeft de bar een aantrekkingskracht van heb ik me jou daar! Voordat u het weet staan tal van uw gasten er met een lekker drankje in de hand bij te kletsen voor van alles en nog wat.

Dan mag deze bar niet ontbreken op uw feest. Wij komen hem voor u plaatsen en zullen eventueel de achterwand aankleden met allerlei leuke attributen.De prijs is op aanvraag.

Voor de meeste eye catchters geldt dat de prijs op aanvraag is. Hoe meer u besteld des te goedkoper de eye catcher wordt. U hoeft natuurlijk niet alleen goederen erbij te bestellen maar denk ook aan bijvoorbeeld het bier en het ijs.

Bijgaand een aantal voorbeelden van onze blikvangers: