Biertap en/of een bar

Bijgaand een overzicht van ons assortiment en de prijzen zijn incl btw. Natuurlijk sluiten wij de tap ook even voor u aan en geven een kleine voorlichting hoe u een fust moet verwisselen en hoe u een perfect biertje tapt. Bestel hierbij ons eigen merk bier. Fust 20 liter € 52,50, 50 liter voor € 99,50.

Tafeltap € 25,00
Mobiele biertap met 1 tappunt en spoelbak € 55,00
Mobiele biertap met 2 tappunten en spoelbak € 70,00
Bierkoeler met 2 tappunten € 50,00
Mobiele biertap met spoelbak en houten ombouw € 75,00
luxe tap met bar met 3 tapkranen € 100,00
Voorzetbar 3 meter demontabel incl plaatsen € 75,00 (incl tap € 120,00)
Voorzetbar 3 meter incl achterwand (demontabel) en plaatsen € 125,00 (incl tap € 160,00)
Après ski bar met uitbouw, prijs op aanvraag
Saloon met uitbouw, prijs op aanvraag

Bovengenoemde prijzen gelden alleen als u ook het bier bij ons afneemt. Neemt u geen bier bij ons af dan komt er een toeslag op de biertap bij. Dit geldt niet voor de voorzetbar omdat dit exclusief de biertap is.

Dranken:
Wist u dat we ook de dranken kunnen leveren, wilt u de prijslijst ontvangen dan kunt u het beste ons even een mail sturen met het verzoek de prijslijst te mailen. Ons e-mailadres is: info@aenkverhuur.nl.  We bieden ons eigen merk bier aan. De prijs voor een 20 liter fust is vanaf € 52,50. Voor een 50 liter fust geldt een prijs vanaf € 99,50.

Voor bijvoorbeeld Heineken en Grolsch betaald u al minimaal € 183,50 voor een 50 liter fust. U bespaart al gauw ruim € 84,00 op 1 fust van 50 liter. 

Huurt u bij ons een tap dan krijgt u ook uitgelegd hoe u een goed biertje tapt.

Door een bar en/of biertap te huren, voegt u veel gezelligheid en levendigheid toe aan uw feest of evenement. Daarentegen kunt u het zelf zo gek maken als u zelf wilt. U kunt een éénvoudig tapje neerzetten maar u kunt ook uitpakken met een hele bar met achterwand of zelfs een saloon. Samengevat kunt u met een bar de sfeer van uw feest verhogen.

Vooral in de zomer zullen uw gasten aangenaam verrast zijn wanneer u ze verblijdt met een koud biertje. ofwel in de winter een lekker speciaal biertje. U kunt kiezen uit verschillende soorten bars en taps. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar alleen een tap of juist naar een luxe, houten bar? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergeet naast uw biertap ook niet de koeling voor de andere dranken te bestellen. http://www.aenkverhuur.nl/keukenapparatuur te betellen.