Houten vloeren (vlondervloer) en verwarming (terrasheater)

Vloeren:

In ons assortiment een houten vloer, ook wel vlondervloer genoemd. Met onze vloerdelen kunnen we bijna overal komen. Dit komt omdat het platen zijn van 2 x 1 meter. Door dit formaat  is de vlondervloer ook makkelijk te vervoeren. Zo hebben we de platen al eens door een huis moeten verplaatsen of door een smal steegje. Onze vloerplaten zijn zoals gezegd 2 x 1 meter en kunnen éénvoudig worden gelegd. De ondergrond hoeft niet zo glad als een biljartlaken te zijn en mag best wat oneffenheden hebben. Grote bulten of kuilen dient u wel even bij te werken. Heeft u zelf geen zin om met de vloerplaten te sjouwen, geen probleem wij doen het graag voor u.

De houten vloer (vlondervloer ) is een uitkomst wanneer de ondergrond niet zo mooi is. Maar ook in de winter is het fijn te gebruiken omdat de grond dan niet zo koud optrekt.

De vloer kost € 1,75 de m2 en de leg en raapkosten is afhankelijk van de afstand die we moeten overbruggen.

Bijgaand een aantal foto’s van onze vloeren.

 

    

 

Terrasheaters, rollerkachels als verwarming:

Er bestaan zwoele zomeravonden maar in Nederland komen die niet al te vaak voor. Gelukkig daarentegen zijn de winters ook niet al te streng. Met andere woorden, een feest of evenement kan het gehele jaar gehouden worden.

We hebben is ons assortiment de terrasheater ook wel patioheater genoemd. Daarnaast de rollerkachel en een gaskanon. Terrasheaters geven de meeste warmte maar kunnen niet altijd overal geplaatst worden in verband met de hoogte. Gelukkig past de terrasheater wel in onze tenten en onder onze parasols. Heeft u een lagere oppervlakte te verwarmen dan zijn onze rollerkachels goed te gebruiken. Dit zijn lagere kachels op wielen die je op elke gewenste plek kunt neerzetten. Ze staan ook vaak in een voortenten van een caravan. De gaskanon is ook te gebruiken in lagere ruimte maar geeft iets meer geluid door de ventilator dan de rollerkachel en de terrasheater.

In ons assortiment de volgende kachels, prijs is incl btw.

  • Terrasheater incl 5 kg gas € 45,00.
  • Terrasheater incl 10 kg gas € 59,50.
  • Rollerkachel incl gas € 26,50.
  • Gaskanon incl 5 kg gas € 32,50