Springkussen, Abraham, Sarah, Sport en spel

  

SPORTIEF, GEZELLIG, JARIG OF ZO MAAR!!!!!

Wilt u de verjaardag van uw kind/partner/ouder opvrolijken? huur dan een springkussen.

Wilt u extra aandacht voor de verjaardag van uw partner, vader, moeder of kind? huur dan een feestpop.

Wilt u tijdens uw feest een beetje sportiviteit? huur dan onze sport en spel artikelen.

Met een springkussen, een feest pop (bv Abraham of Sarah) of met onze sport en spel artikelen wordt uw feest nog leuker.
Wat dacht u van een 3,5 meter hoge abraham/Sarah of een jonge versie met geslaagd of 30 jaar.
Wat dacht u van een zeskamp, een aantal behendigheidspelletjes tijdens uw familiereünie of
Wat dacht u van springkussen tijdens uw feest. Indien u kiest voor een springkussen dan kunt u er zeker van zijn dat u geen kind aan de kinderen heeft en u rustig van uw feest kunt genieten.

 

SPRINGKUSSENS, LUCHTKUSSEN

Wij hebben een drietal springkussens. Alle springkussens zijn gecertificeerd en goedgekeurd door het Nederlandse Liftinstituut. Dit is verplicht in Nederland zodat u weet dat u een veilig speeltoestel huurt.

We hebben de volgende springkussens:

Boogspringkussen met dak (€ 62,50)
afmetingen 3,6 x 3,6 x 3,5 meter (lxbxh) een leuk luchtkussen voor de wat kleinere kinderen.

Springkussen Topical Jump (€ 75,00)
afmetingen 4,0 x 4,0 x 2,5 meter (lxbxh) een leuk luchtkussen voor alle kinderen.

Springkussen Aap met dak (€ 85,00)
afmetingen 5,0 x 4,0 x 4,0 meter (lxbxh) ook een leuk luchtkussen voor alle kinderen.

GLADIATORSPEL (€ 110,00)
Dit is een groot luchtkussen met daarin 2 poefen. Het is de bedoeling dat u met behulp van een schuimrubberen stok de tegenstander van de poef stoot cq slaat. Degene die blijft staan is de winnaar. Dit spel is voor zowel groot als klein. Kinderen vanaf 8 jaar (afhankelijk van hun lengte) kunnen dit spel al spelen. Je kan hiermee een leuke competitie houden. Zeer leuke aanvulling bij een buurt- of personeelsfeest.

Al onze luchtkussens worden compleet geleverd met ondertapijt, blower en haringen. Indien wij het springkussen voor u moeten opzetten en afbreken, zijn de bijkomende kosten € 22,50.

Wilt u liever een heel ander springkussen of wilt u een stormbaan dan is dat geen probleem. Wij regelen dit voor u bij onze collega verhuurder voor hun geldende prijs.


ABRAHAM, SARAH, MULTIFEESTPOP, SKYDANCERS

De verjaardag van je partner, vriend of kennis opleuken met opblaaspop is altijd leuk. Onze opblaaspoppen zijn 3,5 meter hoog en hebben wisselborden met klitteband. Dat wil zeggen dat de poppen inzetbaar zijn voor bijna iedere verjaardag of feestelijke happening. Zo hebben de wisselborden de volgende teksten:

  • Abraham en Sarah 50-60-65-70 jaar, opa of oma geworden, feestje, biertje, wijntje, jarig en 25 en 30 jaar getrouwd.
  • 25+ poppen: 25-30-35-40 jaar, gelaagd, nu nog vrijgezel, 12 1/2 jaar getrouwd, getrouwd, Rijbewijs gehaald, Feestje.

De opblaaspoppen kosten € 35,00 inclusief btw. U heeft ze dan 3 dagen, dag 1 ophalen, dag 2 gebruik en dag 3 terugbrengen. Wilt u de pop een extra dag dan zijn de kosten € 7,50 per dag. Wilt u een echtpaar dan krijgt u de tweede pop voor € 22,50.

  • Skydancer of Buttler de skydancer is 6 meter hoog en is blauw wit. de buttler spreekt voor zich. De skydancers zijn leuk voor uw evenement of bedrijfspresentatie. De skydancers vallen door hun gezwier door de lucht goed op en trekken alle aandacht naar uw bedrijf of evenement toe. De skydancers kosten € 39,50 inclusief btw per dag.

ZESKAMP

Wij hebben diverse attributen waarmee u een zeskamp kunt spelen. Zo hebben we een reuze bal waarop iemand moet balanceren om vooruit te komen. Een vliegend tapijt, waar het team op dient te gaan staan terwijl één iemand het tapijt voorttrekt (de trekker), waarbij het de bedoeling is dat het gehele team tegelijk opspringt zodat de trekker het tapijt kan voortslepen. Een spel waarbij goede samenwerking vereist is. Ditzelfde geldt voor het skilopen. Een geheel ander spel is de funslang. Dit is het beste te vergelijken met een enorme fietsband waarin een team met de handen omhoog moet gaan staan en voorzichting lopend vooruit moet zien te komen. Daarnaast is de skippyslang ook een leuk onderdeel bij een zeskamp. Dit is een reuze skippy”bal” voor 4 personen. Tezamen moet men vooruit zien te komen. Daarnaast mag het wel bekende touwtrekken, zaklopen en spijkerslaan niet ontbreken.

Naast bovenstaande verhuren wij ook blikgooien, éénwielers, steltlopen en dergelijke.

 

 

 

 

Een greep uit ons assortiment: pagodetent, partytent, spantent, feesttent of meerdere tenten, vloerdelen, springkussens, karaoke, licht en geluid, ijscokar, abraham, Sarah, multifeestpop, skydancer, meubilair zoals bierbanksets, buffettafel, tafels, stoelen, barkrukken, staantafels en loungeset, servies zoals, borden, bestek, soepkommen, glaswerk, schalen, broodmandjes, warmhoudapparatuur zoals koffiezetapparatuur, warmhoudkan, chaving dish, hotpot, eau bain mariewagen, bordenwarmer, friteuse, gasfornuis, linnengoed, biertap, biertapwagen, rode loper met afzetpalen, terrasheater, verlichting, garderoberekken, kapstokken, parasols sport en spel. Eigenlijk alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement

Wij leveren in principe in heel nederland maar voornamelijk in Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe zoals Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Amersfoort, Zwolle, Utrecht, Coevorden, Soest, Eefde, Elburg, Oldebroek, ‘t Harde, Wezep, Oosterwolde, Nunspeet, Doornspijk, Dronten, Kampen,  Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Epe, Emst, Elspeet, Uddel, Garderen, Stroe, Barneveld, de Valk, Lunteren, Kootwijkerbroek, Wekerom, Hattem, Hattemerbroek, Heerde, Wapenveld, Biddinghuizen, Speuld, Otterlo, Harskamp, Voorthuizen, Ede, Beekbergen, Hoenderloo, Brummen, Dieren, Twello, Teuge, Vaassen, Markelo