Verhuur van Partytent, Pagodetent en Stretchtent

Maak indruk op uw gasten met tenten van A&K partyverhuur. In ons assortiment zowel de partytent, pagodetent als de stretchtent. De partytent is ideaal als overkapping voor uw feest in uw tuin of als verlengstuk van uw huis of garage. Ook is de partytent makkelijk te plaatsen op uw parkeerplaats of in de straat. De pagodetent en stretchtent zijn zeer geschikt voor de luxere en chiquere feesten zoals bruiloft, jubileum, personeelsfeest of een zakelijk evenement. Hieronder vindt u ons assortiment.

       
Stretchtent 10 x 15 mtr
€ 1200,- incl plaatsen.
 Stretchtent 10 x 12 mtr
€ 1000,- incl plaatsen
 Pagodetent 4×4 of 6×6  mtr v.a € 150,- incl. plaatsen  Div. maten party- tenten. v.a €  39,50  

    VERHUUR VAN DIVERSE MATEN PARTYTENTEN. 

    41  21  31

De partytent is de meest gebruikte tent. Makkelijk in de tuin, parkeerplaats of op straat te plaatsen en relatief goedkoop. Onze partytent is van een zeer stevige kwaliteit.  Onze partytenten zijn te huur zowel brandvertragend als niet brandvertragend. Indien nodig kunt u een kopiecertificaat van brandvertragendheid van de partytent meekrijgen. Onze partytent is ideaal om uw huis of garage te verlengen of gewoon te gebruiken als feesttent. We hebben diverse maten te huur. De partytenten zijn in het midden minimaal 3,00 meter hoog en de zijkant van de partytent is 2 meter hoog. De partytent is geheel dicht te maken met zijschermen (worden bijgeleverd). De zijwanden van de lange zijde van de partytent bestaat uit ramen. De opening van de partytent is niet op elke gewenste plek te maken maar indien u dit aangeeft kunnen we andere afmetingen zijschermen meegeven (indien beschikbaar). De partytenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden middels een dakgoot, zo kunt u bijna iedere gewenste maat maken. De partytenten zijn uitermate geschikt voor verjaardagen, bruiloften, buurt- en tuinfeesten of als tijdelijke overkapping. Gaat u klussen in huis en moet u tijdelijk uw spulletjes uit de woonkamer, keuken of slaapkamer hebben dan is het huren van een partytent de ideale oplossing.  De partytenten zijn ook te huur met een houten vloer (vlonders) en een bodemset. Een bodemset is een extra buis aan de onderkant van de partytent zodat de zijwanden strakker in de tent hangen, bij wind klapperen de zijwanden van de partytent dan minder.Voor de afmetingen en de prijzen verwijzen wij u naar onze prijslijst op deze site.

 

PAGODETENTEN TE HUUR

   45 69  pagodetent met loungeset

De pagodetenten zorgen voor een luxe uitstraling. De afmeting van de pagodetent  is 4 x 4 meter of 6 x 6 meter. De pagodetenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat er één grote tent ontstaat. Zoals al eerder gezegd zorgen de pagodetenten voor een chique en mooie uitstraling en aan elkaar gekoppeld heeft u een mooie doorloop zonder tussenpalen.

 VERHUUR VAN STRETCHTENT CQ FLEXTENT

  image  imageimageimage   

De stretchtent is met haar veelzijdige  vormen, hoge flexibiliteit en aanzienlijke afmeting een graag geplaatste tent op o.a. Bruiloften, bedrijfspresentaties, concerten, festivals, country-fairs of andere grote evenementen en maken het feest onvergetelijk. De stretchtent is simpel en redelijk snel op te zetten. Bij het huren van een stretchtent heeft u gelijk een geweldige sfeer en is ook een publiekstrekker. Door het grote oppervlak en de flexibiliteit is de stretchtent ook naar eigen vorm en smaak in te richten en u kunt een groot aantal gasten kwijt. U kunt bij ons de tent huren met of zonder vloer. De tenten zijn brandvertragend en voldoen aan de gestelde eisen. Certificaat is erbij te krijgen.

Verhuur van een Stretchtent in de volgende maat en kleuren.  prijzen zijn incl btw
10 x 12 meter zwart € 1000,00
10 x 15 meter zandkleur € 1250,00

Bij bovenstaande prijzen gaan we er vanuit dat we goed op de plaats van bestemming kunnen komen.

 

 

 

Een greep uit ons assortiment: verhuur van pagodetent, partytent, stretchtent, feesttent of meerdere tenten, vloerdelen, springkussens, karaoke, licht en geluid, ijscokar, abraham, Sarah, multifeestpop, skydancer, meubilair zoals bierbanksets, buffettafel, tafels, stoelen, barkrukken, staantafels en loungeset, servies zoals, borden, bestek, soepkommen, glaswerk, schalen, broodmandjes, warmhoudapparatuur zoals koffiezetapparatuur, warmhoudkan, chaving dish, hotpot, eau bain mariewagen, bordenwarmer, friteuse, gasfornuis, linnengoed, biertap, biertapwagen, rode loper met afzetpalen, terrasheater, verlichting, garderoberekken, kapstokken, parasols sport en spel. Eigenlijk alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wij verhuren en leveren in principe in heel nederland maar voornamelijk in Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe zoals Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Amersfoort, Zwolle, Utrecht, Coevorden, Soest, Eefde, Elburg, Oldebroek, ’t Harde, Wezep, Oosterwolde, Nunspeet, Doornspijk, Dronten, Kampen,  Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Epe, Emst, Elspeet, Uddel, Garderen, Stroe, Barneveld, de Valk, Lunteren, Kootwijkerbroek, Wekerom, Hattem, Hattemerbroek, Heerde, Wapenveld, Biddinghuizen, Speuld, Otterlo, Harskamp, Voorthuizen, Ede, Beekbergen, Hoenderloo, Brummen, Dieren, Twello, Teuge, Vaassen, Markelo