IJscokar, Karaoke

  

HUUR EENS EEN IJSCOKAR (IJSKAR)!

Met een ijsje doet u bijna iedereen een plezier. De overheerlijke smaak van het schepijs met de feestelijke uitstraling van een mooie ijscokar (ijsfiets) maakt elk feest tot een succes. Maar ook voor bedrijfspromotie, evenementen en uiteraard verkoop van ijs is de ijskar erg geschikt. Wat dacht u als afsluiter van uw diner, Uw gasten zullen zich zeker verrast zijn met een lekker ijsje. De ijscokar is ook ideaal te gebruiken om tussendoor uw gasten, personeel, school te trakteren op een ijsje.

IJSCOKAR MET SCHEPIJS
Een ijscokar zonder schepijs is het eigenlijk ook niet helemaal. Daarom bieden wij u de mogelijkheid de ijscokar te huren in combinatie met schepijs van hoge kwaliteit. Het schepijs wordt geleverd op aanvraag en u kunt zelf de hoeveelheid en de smaken uitkiezen! In onze ijskar kunnen 4 smaken.

IJSCOKAR I.C.M. BARBECUE OF BUFFET
Wilt u de bezoekers van uw barbecue aangenaam verrassen? Huur dan bij ons een ijskar en serveer het lekkere schepijs na de barbecue. Het huren van een ijscokar i.c.m. barbecue is bij ons zeer voordelig en wij leveren alles bij u voor de deur af.

IJS PER BOLLETJE
Ook dit is mogelijk, Trakteer uw medewerkers, scholieren, gasten op een lekker ijsje. Bij ons is veel mogelijk en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Neem gerust contact met ons op zodat wij een inschatting kunnen maken wat een ijsje voor u gaat kosten. Dit is mede afhankelijk van het aantal ijsjes en de reisafstand. De prijs is vanaf € 1,00 per bolletje. Zie ook onze aanbiedingen.

KARAOKE

TALENT OF NIET ZINGEN BLIJFT LEUK!!!!
Wilt u weten of er zangtalent aanwezig is bij uw gasten? Huur dan eens een karaokeset!! Laat iedereen luidkeels meezingen met Marco Borsato, Andre Hazes, Jan Smit, 3J’s of misschien ontdekt u wel een nieuwe volkszanger. Een aanrader voor een grandioos feest is om een jury samen te stellen zodat u de de voice of holland kunt naspelen. De set bestaat uit: karaoke dvd-speler, versterker, boxen, 2 tv’s, 2 microfoons en diverse dvd’s met meer dan 150 Nederlandstalige en Engelstalige songs.

 

Een greep uit ons assortiment: verhuur van pagodetent, partytent, spantent, feesttent of meerdere tenten, vloerdelen, springkussens, karaoke, licht en geluid, ijscokar, abraham, Sarah, multifeestpop, skydancer, meubilair zoals bierbanksets, buffettafel, tafels, stoelen, barkrukken, staantafels en loungeset, servies zoals, borden, bestek, soepkommen, glaswerk, schalen, broodmandjes, warmhoudapparatuur zoals koffiezetapparatuur, warmhoudkan, chaving dish, hotpot, eau bain mariewagen, bordenwarmer, friteuse, gasfornuis, linnengoed, biertap, biertapwagen, rode loper met afzetpalen, terrasheater, verlichting, garderoberekken, parasolssport en spel. Wij verhuren eigenlijk alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest.

Wij leveren in principe in heel nederland maarvoornamelijk in Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe zoals Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Amersfoort, Zwolle, Utrecht, Coevorden, Soest, Eefde, Elburg, Oldebroek, ‘t Harde, Wezep, Oosterwolde, Nunspeet, Doornspijk, Dronten, Kampen,  Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Epe, Emst, Elspeet, Uddel, Garderen, Stroe, Barneveld, de Valk, Lunteren, Kootwijkerbroek, Wekerom, Hattem, Hattemerbroek, Heerde, Wapenveld, Biddinghuizen, Speuld, Otterlo, Harskamp, Voorthuizen, Ede, Beekbergen, Hoenderloo, Brummen, Dieren, Twello, Teuge, Vaassen, Markelo