Feesten en evenementen

   
Bruiloft, verjaardag, jubilea of een zakelijk evenement: Wij organiseren het graag voor u of met u.

Naast de verhuur van een party- pagode-, strechtenttent, springkussen of karaokeset kunnen wij ook uw bruiloft, verjaardag jubileum of ander feest organiseren. Wij nemen de zorgen, die bij het organiseren van een feest komt, graag uit uw handen. Wij hebben alles in huis om er een geslaagde dag van te maken en verzorgen het graag voor u. Het enige wat u nog hoeft te doen is de uitnodigingen te versturen/mailen (zelfs dat kunnen we voor u verzorgen) en te genieten (dat moet u inderdaad zelf doen :-)).

Heeft u dus binnenkort iets te vieren, een evenement of zomaar zin in een feestje dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave. U zit dus nergens aan vast.

Wij werken veel met ons eigen party-artikelen en organiseren veel feesten en partijen in onze eigen tenten. Het voordeel van onze tenten is dat we bijna elk formaat kunnen creëren en de pagode-, party- en stretchtenten bijna overal te plaatsen zijn. Andere voordelen zijn dat u zelf bepaald wat de begin- en eindtijd is van uw feest en dat u geen last heeft van het rookverbod.

Heeft u de ruimte niet om een pagode- of partytent te plaatsen dan kunnen we op zoek gaan naar een geschikte locatie en indien nodig kleden wij deze ruimte gezellig aan.

Hieronder volgt een kleine greep uit ons assortiment:

Bruiloften, jubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, etc.:

Is het niet heel erg aantrekkelijk om het feest lekker dicht bij huis te houden? U kunt aan het eind van de avond zo uw bed inkruipen zonder dat u nog achter het stuur hoeft of op zoek moet naar vervoer. Wij breken desnoods nog dezelfde avond de feesttentvoor u af en ruimen de boel op. Wilt u nog lekker naborrelen in de feesttent of lekker slapen dat doen we dit de volgende dag voor u. U hoeft verder nergens naar om te kijken. Wij nemen voor u alle zorgen uit handen.

themafeest:

Wat dacht u van een après ski feest, oktoberfeest, winterfeest, zomerfeest of een western feest met onze saloon.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Bij elk thema kunnen we ook de gewenste catering verzorgen.

Buurt- familiefeest:

In onze mooie pagodetent stretchtent of partytent met bijvoorbeeld een buffet, een barbecue, een fiets/speltocht, een goochelaar, een clown of een swingende karaoke-avond en beoordeel of iemand de voice of holland heeft.

Boerendag of Hollandse avond:

Een gezellige feestavond in onze pagode- of partytent met oudhollandse spelletjes zoals hoefijzer werpen, strobaal werpen of een kruiwagenrace. Ook kunt u kiezen voor een hollandse avond in een gezellig aangeklede pagode- of partytent met de Nederlandse kleuren en de onvervalste meezingers van Andre Hazes, Jan Smit, Marco Borsato en noem ze maar op.

U kunt al bij ons terecht voor een compleet verzorgd feest vanaf € 18,50 per volwassene!!!!! Wilt u een luxe uitstraling dan kunt u al terecht vanaf € 22,75 in onze luxe pagodetenten.

Wilt u nog goedkoper kijk dan naar onze aanbiedingen!!!

logo-a-en-k-events-tr

 

 

 

Wij leveren in principe in heel nederland maarvoornamelijk in Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe zoals Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Amersfoort, Zwolle, Utrecht, Coevorden, Soest, Eefde, Elburg, Oldebroek, ’t Harde, Wezep, Oosterwolde, Nunspeet, Doornspijk, Dronten, Kampen,  Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Epe, Emst, Elspeet, Uddel, Garderen, Stroe, Barneveld, de Valk, Lunteren, Kootwijkerbroek, Wekerom, Hattem, Hattemerbroek, Heerde, Wapenveld, Biddinghuizen, Speuld, Otterlo, Harskamp, Voorthuizen, Ede, Beekbergen, Hoenderloo, Brummen, Dieren, Twello, Teuge, Vaassen, Markelo.