Diversen van verwarming tot planten

     

WAT HEBBEN WE NOG MEER!!!!!!!!!!

Ons assortiment is vrij ruim en het is moeliijk om het allemaal op te sommen. Maar ook voor warmtebronnen, kunstplanten, rode lopers, draagbaar gasfornuisen, garderoberekken en parasollen kunt u bij ons terecht. Op onze prijslijst ziet u ons gehele assortiment.

VERWARMING

Terrasheaters (patioheaters):
Deze worden geleverd inclusief 5 kg gas. Hiermee brandt de terrasheater op de hoogste stand minimaal 4 uur. Maar u zult de terrasheater niet altijd op de hoogste stand gebruiken omdat u er dan niet te dicht bij kunt staan omdat de heater zoveel warmte afgeeft dat het net lijkt of uw haren van uw hoofd schroeien. U kunt er natuurlijk altijd een extra gasfles bij bestellen.

Rollerkachel:
Dit is een laag model kachel op wieltjes, Deze gebruiken ze vaak in de voortent van een caravan of vouwwagen. Voordeel is de rollerkachel laag is en hierdoor overal te plaatsen is. De kachel wordt geleverd inclusief gas voor een hele avond cq middag.

GARDEROBE
Of u nu 5 jassen kwijt moet of honderdtallen, dit is voor ons geen probleem. Wij hebben kapstokken voor een aantal jassen of verrijdbare garderoberekken met 40 120 of 144 haken.

KUNSTPLANTEN/BOMEN
Fleur uw ruimte op met mooie kunstplanten. De planten zijn ongeveer 2 meter hoog en in diverse soorten te verkrijgen.

PARASOLLEN
Of u ze nu wilt gebruiken voor een lekker schaduwplekje of voor de sfeer, wij hebben diverse maten parasollen, te weten parasollen met een doorsnee van 3, 4 en 5 meter. De parasollen van ø 3 meter zijn blauw en de parasollen van ø 4 en 5 mter zijn zwart. Onze parasollen worden geleverd inclusief voet.

PARTYKRAAM 2 METER
Onze partykramen zijn demontabel. Een uitklapbare tafel van 2 meter en op die tafel wordt een frame gebouwd waar een blauw/wit gestreept dakje op kan, zie ook foto bovenaan de site. De partykrameen zijn vooral geschikt voor binnen.

 

 

 

 

Wij leveren in principe in heel nederland maar voor namelijk in Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe zoals Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Amersfoort, Zwolle, Utrecht, Coevorden, Soest, Eefde, Elburg, Oldebroek, ’t Harde, Wezep, Oosterwolde, Nunspeet, Doornspijk, Dronten, Kampen,  Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Epe, Emst, Elspeet, Uddel, Garderen, Stroe, Barneveld, de Valk, Lunteren, Kootwijkerbroek, Wekerom, Hattem, Hattemerbroek, Heerde, Wapenveld, Biddinghuizen, Speuld, Otterlo, Harskamp, Voorthuizen, Ede, Beekbergen, Hoenderloo, Brummen, Dieren, Twello, Teuge, Vaassen, Markelo.