Apparatuur

MUZIEK LICHT KOELING WARMTE KOFFIE BIER KARAOKE

Ook voor geluid, verlichting, warmhoud apparatuur, koeling en biertaps kunt u bij ons terecht.

GELUID

Voor wat betreft geluid hebben wij voor een ieder wat wils, van een cd speler tot een complete geluidset of een karaokeset. Heeft u achtergrondmuziek nodig of wilt u zelf voor DJ spelen dan hebben wij daarvoor het benodigde apparatuur. Zo kunt u het standaard pakket van een versterker met 2 luidsprekers uitbreiden met bijvoorbeeld een mengpaneel zodat u meerdere cd-spelers kunt aansluiten of in plaats van een extra cd-speler uw computer, mp3/4 speler of uw i-pod. Daarbij kunt u ook discoverlichting en een rookmachine toevoegen voor nog mooiere effecten. Ook verzorgen wij complete feesten in clusief geluid, licht en dj in onze partytenten.

TALENT OF NIET ZINGEN BLIJFT LEUK!!!!

Wilt u weten of er zangtalent aanwezig is bij uw gasten? Dan is de karaokeset een echte aanrader!! Laat iedereen luidkeels meezingen met Marco Borsato of misschien ontdekt u wel een nieuwe Andr√© Hazes. Een aanrader voor een grandioos feest is om een jury samen te stellen zodat u de X-factor, popstars of de Nikx-factor kunt naspelen. De set bestaat uit: karaoke dvd-speler, versterker, boxen, 2 tv’s, 2 microfoons en diverse dvd’s met meer dan 150 Nederlandstalige en Engelstalige songs.

BIERTAP

Denk eens aan een mooie zomeravond of een lekker verwarmde partytent met daarbij een lekker koel biertje. Verwen uw gasten met een lekker vers getapt biertje. U kunt uw gasten zelf een biertje laten tappen maar het is ook mogelijk om dat aan ons over te laten. We hebben een tafeltap of een verrijdbare tap met spoelbak. De verrijdbare biertap kunnen wij ook ombouwen tot een gezellige bar. Voor het bier kunt u ook bij ons terecht. We leveren zowel Heineken als Grolsch maar ook voor een goed te drinken Duits bier kunt bij ons terecht. Dit duitse bier is aanzienlijk goedkoper dan Heineken en Grolsch.

VERLICHTING

Van prikkabel met gekleurde of witte lampjes tot aan hanglampen en lantaarnpalen met 3 lampen. Ook hebben wij bouwlampen om bijvoorbeeld uw parkeerplaats te verlichten. Alle lampen zijn geschikt om te gebruiken in onze partytenten.

NOG VEEL MEER

Zoals een snelzetter met extra kan (= een koffiezetter), waterkoker, thermoskan maar ook divers warmhoud apparatuur zoals een hotpot (grote soepkan van 10 liter), shaving dish, Au bain mariewagen of een friteuse van 2 x 8 liter. Naast warmhoudapparatuur verhuren wij ook koelkasten (tafelmodel) voor het koel houden van uw drank en hapjes. 

 

 

Wij leveren in principe in heel nederland maarvoornamelijk in Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe zoals Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Amersfoort, Zwolle, Utrecht, Coevorden, Soest, Eefde, Elburg, Oldebroek, ’t Harde, Wezep, Oosterwolde, Nunspeet, Doornspijk, Dronten, Kampen,  Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Epe, Emst, Elspeet, Uddel, Garderen, Stroe, Barneveld, de Valk, Lunteren, Kootwijkerbroek, Wekerom, Hattem, Hattemerbroek, Heerde, Wapenveld, Biddinghuizen, Speuld, Otterlo, Harskamp, Voorthuizen, Ede, Beekbergen, Hoenderloo, Brummen, Dieren, Twello, Teuge, Vaassen, Markelo